Wandelgroep Hart van de Betuwe

Zin om lekker te wandelen in de mooie Betuwe?

Op zoek naar een leuke en nieuwe uitdaging?

Sluit aan bij Wandelgroep Hart van de Betuwe!

Wil je graag fit(ter) en gezond(er) worden? 
Sluit je aan bij de gezelligste wandelgroep van Tiel!

Onder begeleiding van een wandeltrainer begin je met korte wandelroutes en bouw je rustig conditie op. Samen met ervaren en minder ervaren wandelaars maken we de leukste tochten door Tiel en omgeving.

Maak kennis met de groep. Je bent meer dan welkom!

Wandelgroep Hart van de Betuwe is een lokale wandelgroep die opgericht is door een aantal fanatieke wandelaars. Zij vinden het leuk om in groepsverband te wandelen in de omgeving van Tiel. Dit kunnen wandelingen zijn door de binnenstad, maar ook de Uiterwaarden of de boomgaarden rondom Tiel. Onder begeleiding van een wandeltrainer die tips en tricks geeft ben je zo een echte wandelpro!

Wanneer het weer wat langer licht is, rijden we wat verder van huis om vanuit daar een mooie wandeling te starten. Denk hierbij aan de Betuwe, maar soms ook net daar buiten. 

Wandelgroep Hart van de Betuwe is niet aangesloten bij een wandelbond en is dus een groep zonder enige verplichtingen. Wil jij eens kennismaken met de groep? Wil je je inschrijven of wat meer informatie ontvangen, stuur een mailtje naar wdebetuwe@gmail.com of kom gezellig langs.  

Reserveren bij Hart van de Betuwe.

Bel 0344 – 613540 of reserveer via onze website.