Lunchen in het centrum van Tiel.

Genieten in het centrum van Tiel tegenover Flipje.

Lunchen in Tiel | Geniet van de ambiance en het lekkere eten.

Hart van de Betuwe

Lunchen in Tiel? Méér dan welkom bij Restaurant
Hart van de Betuwe.

Centraal gelegen in het winkelhart van Tiel treft u ons heerlijke terras en het gezellige restaurant voor een overheerlijke lunch, borrel of diner. Een uitgebreide lunch of liever even (snel) tussen door? Waar u ook trek in heeft, bij Hart van de Betuwe bent u meer dan welkom om te genieten van een heerlijke lunch.

Wanneer je samen gaat shoppen in Tiel is het gezellig om tussendoor te lunchen in het centrum van Tiel. Wij ontvangen u meer dan graag. Neem vooral een kijkje op onze lunchkaart. Onze lunchkaart is zeer gevarieerd en staat bomvol heerlijke, verse gerechten.

Iedereen is welkom.

De unieke ligging van ons restaurant in het centrum van Tiel met deels verwarmd terras nodigt uit voor koffie, lunch, high tea, borrel of diner! Een speciale reden is niet nodig, je bent namelijk altijd van harte welkom! 

Reserveren bij Hart van de Betuwe.

Bel 0344 – 613540 of reserveer via onze website

Lunch in Hart van de Betuwe

Lunchen in hartje Tiel? Bij Hart van de Betuwe bent u meer dan welkom.

Het gehele jaar is ons terras geopend. Op een zonnige dag kunt u gebruik maken van ons terras voor lunch, borrel of een gezellig diner.

Uitgebreid lunchen in Tiel.

Iets minder tijd? Geen probleem. Wij doen ons best uw lunch zo snel mogelijk te serveren. Juist wel de tijd? Bekijk lekker op uw gemak onze lunchkaart. Komt u er niet uit? Wij adviseren u graag.

Heeft u vragen over onze lunchkaart? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. We kijken graag met u mee.